Over ons

Onze executive search-ervaring heeft geleid tot de volgende succesvolle werkwijze. Wij bespreken deze aanpak graag met u en staan open voor uw toevoegingen. Gedurende de hele procedure houden wij u op de hoogte van onze vorderingen. Lees meer


Marcel Gasseling

Oprichter van Gasseling Search is Marcel Gasseling. Na zijn studie Technische Bedrijfskunde aan de TU/e begint Marcel als marketeer bij Van Lanschot Bankiers. Bij PwC werkt hij vervolgens als strategie- en marketingconsultant. Lees meer.


Privacy

Privacy is belangrijk en met onze verklaring beogen we om u conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) te informeren over de wijze waarop wij met uw persoonsgegevens omgaan en u te wijzen op uw rechten. Lees meer.


PolderBanen

Vanuit het netwerk van Gasseling Search kwam regelmatig de vraag om ook te bemiddelen bij vacatures onder managementniveau. Daarnaast  bleek er bij de grote brancheverenigingen een behoefte om onderling meer samen te werken op HR-gebied. Om in beide behoeften te voorzien is PolderBanen opgericht. Lees meer.


Nexcis, compagnons in search

Gasseling Search is aangesloten bij Nexcis, compagnons in search. Nexcis is een samenwerkingsverband van drie gespecialiseerde executive search bureaus. Wat de bureaus bindt zijn de ideeën over de uitoefening van het vak van executive search. Lees meer